De wereld ontwikkelt zich continu en razendsnel. Technologie wordt steeds slimmer, de vraag naar duurzame productieprocessen blijft groeien en de energietransitie is in volle gang. Dit maakt dat de procesindustrie voor grote uitdagingen staat. Om tot slimme, duurzame, efficiënte en winstgevende oplossingen te komen, is één vaste partner met alle technische expertise in huis hét antwoord.

Starcker: leading partner in de procesindustrie

Starcker is die partner. Of je nu actief bent in de chemie, farma of food: je kunt rekenen op ons. Wij zetten ons in voor een betere wereld door de procesindustrie steeds slimmer, veiliger en duurzamer te maken. Met onze jarenlange praktijkervaring, actuele kennis en brede dienstverlening bieden wij integrale turnkey-oplossingen op maat voor alle technische vraagstukken die in jouw organisatie spelen. Zo maken we ons dagelijks sterk voor de wereld van morgen en voor een veilige en duurzame toekomst voor de procesindustrie.

Alle expertise onder één dak

Van de ontwikkeling van nieuwe installaties en de optimalisatie van productielijnen tot de realisatie van duurzame ambities: voor deze en andere vraagstukken ben je bij Starcker aan het juiste adres. Bij ons vind je alle expertise onder één dak. Van procesengineering, werktuigbouwkunde en elektrotechniek tot pre-, soft- en hardware-engineering, projectmanagement en -beheersing, brede duurzaamheidsexpertise, productie-ICT en service en onderhoud. Daarmee voorzien we je van integrale en multidisciplinaire oplossingen.
Zij kiezen voor Starcker